La música continguda en aquest bloc és només per a ús educatiu, no comercial. Si algun arxiu infringeix els drets d'autor m'ho fas saber i serà eliminat del bloc.

dilluns, 17 de gener del 2011

SAM THE SHAM AND THE PHARAOHS Wooly Bully + 3


Wooly Bully és d'aquelles cançons que s'han de tenir; i jo no la tenia fins que aquest diumenge passat que vaig tornar, després de bastant de temps, a un dels mercats de segona mà més importants de la zona. L'Ep està sense portada i una mica fet pols però està dins els límits de la punxabilitat, així que cap problema!

El single és l'edició francesa de la Metro Goldwin Mayer del 65.

Sam the Sham, en realitat Domingo Samudio, és un rocker de Texas que comença la seva carrera a principis dels 50. A Dallas el 1961 forma el grup The Pharaohs que actuen disfressats amb túniques i turbants inspirats per "Els deu manaments" de Yul Briner. Un any més tard aquesta formació se separarà i el 1963 tornarà a formar un nou grup, ara si Sam The Sham And The Pharaohs. Sham, que en anglès significa postís o fals també fa referència a Khan, el líder mongol.

El seu gran hit va ser el tema rock Wooly Bully que va entrar a les llistes americanes de pop a pesar de la gran invasió beat que provenia de les illes britàniques. Tot un omplepistes!

Wooly Bully