La música continguda en aquest bloc és només per a ús educatiu, no comercial. Si algun arxiu infringeix els drets d'autor m'ho fas saber i serà eliminat del bloc.

dijous, 10 de març del 2011

LED ZEPPELIN Whole Lotta Love - Communication Breakdown


Edició espanyola del single Whole Lotta Love, Muchisimo Amor en la traducció al castellà (Quina mania a traduir els títols de les cançons! Però que divertit!), dels llegendaris Led Zeppelin. La banda anglesa es posà en marxa el 1968 quan el guitarrista Jimmy Page (ex Yardbirds) reuneix al baixista John Paul Jones, antic conegut per col·laboracions amb The Yardbirds, al bateria John Bonham i al vocalista Robert Plant. Amb aquesta formació de luxe i una fusió de blues-rock Led Zeppelin enceten una carrera amb una desena de discos al mercat dels que s'han venut milions de còpies (de fet només The Beatles ha aconseguit superar el nombre d'exemplars venuts). La banda serà considerada com una de les pioneres del so hard-rock.

Whole Lotta Love, la cara A del single, és el tema que obre el seu segon disc, Led Zeppelin II. És una versió reduïda en la que es prescindeix de la part central del tema influenciada per la psicodèlia. És un tema amb molt de groove i una excusa perfecta per punxar hard-rock en un guateque.


En la versió espanyola del single a la cara B hi trobem Communication Breakdown, un contundent tema del seu primer disc, que du el mateix nom de la banda, però en la versió alemanya del single hi trobem Living Loving Maid, que podria molt ben ser una versió canalla dels americans Creedence Clearwater Revival.

Whole Lotta Love