La música continguda en aquest bloc és només per a ús educatiu, no comercial. Si algun arxiu infringeix els drets d'autor m'ho fas saber i serà eliminat del bloc.

diumenge, 14 de juliol del 2013

AQUARIUS Y LUIZ ANTONIO Brasil


3penics presenta una de les seves joies de la corona. És un exemplar de l'elapé Brasil del grup Aquarius amb Luiz Antonio, gravat als estudis GEMA S.A de Barcelona el gener del 73 i publicat només a Espanya per Ariola. Bossanova amb aires funk, ritmes clàssics amb guitarres punyents, alta tensió brasilera, tropicàlia en majúscules.
El grup Aquarius, capitanejat per Raymundo Bittencourt a la bateria i Rubens Serrao Filho a la guitarra i al vibràfon, va actuar durant 9 mesos per Espanya i poc després es va dissoldre deixant-nos, però, aquesta meravella d'elapé. La formació la completen Bonfa Burnier a la guitarra elèctrica, Walmer Sendim al baix, Leonardo Luz al piano i Luiz Antonio a la veu principal. La cantant, que broda temes com l' Agua de Beber que tanca el disc, és Erica Norimar que, afincada a Catalunya, col·laborarà amb músics com Jordi Sabatés (a Ocells Del Més Enllà) o Tete Montoliu.
Tota una raresa comprensiblement cobejada pels amants de la música brasilera d'arreu del món.


Bossa-funk


Tot un clàssic amb potència


El tema Agua De Beber forma part de la compilació Improvisto! sobre jazz ibèric dels 70 i publicat per la madrilenya Hi Top Records.